NÄR CIRKUSEN KOM TILL DORRO....


En fortsättning på historien om Lillstrumpa och SysterYster kanske passar ??

Det bar sig ju inte bättre än att Lillstrumpa oxå kom till det året och datumet då det var dax att uppvaktas... =)

Taxikillen sa till mig att nog F*N måste vi hitta på något räv och rackarspel.JAG är ju inte nödbedd så va sjutton.
Hennes kalas skulle hållas på campingen, jag fixade röd-vita stora stora clownkläder.Paket inhandlades och nu var bara att invänta den stora dagen.

Dagen kom och tyvärr fick L-O ge återbud ,men jag lovade ändå att fixa till allt.En kompis ställde upp och jag tillverkade en skylt som fästes på hennes rygg där det stod L-O´s stand in.Vi målade halva ansiktet rött och andra halvan vit. En knallröd krullig peruk , MASSOR av kuddar "under västen"...VI VAR RUNDA SOM KLOT !
Efter att ha styrkt oss lite traskade vi mot campingen....När vi kom ut på gatan fick ngr barn syn på oss,deras söta små ansikten blev som fågelholkar  och nyfikna som de var så började de följa efter oss, ju närmare campingen vi kom desto fler ungar hade vi på släptåg....CIRKUSEN hade kommit till Dorro !

In traskade vi , utan ungar, Åh va kul det var! Vi sjöng & jonglerade och dansade och spelade spel...
Kvällen blev sen....Men vad gör det!!

Vad det var i paketet??......En baddräkt! Konstig present kan tyckas...men den har sin egen lilla historia



Jag tyck om dig Lillstrumpa !! // Bernice





TJOLAHOPP....



Tittade in hos Luran och hennes mamma häromdagen .... där skrev hon om Lillstrumpa och Systeryster....Skall därför berätta om ett möte med dessa strumpor...
För en massa massa år sedan, närmare bestämt 27 år sedan skjutsades en då 16 årig tjej med bårskjuts av en taxichaufför till Umeå...Denna 16 åring med hjärnhinneinflammation var jag. Det har berättats att jag behandlades väldigt illa av personalen där på akuten vilket jag själv inte minns men att denna chaufför tog så illa vid sig av detta att han helt enkelt bar ut mig därifrån.Denna taxikille kan nog än idag mitt personnummer.

Januari 1997 fyllde denna taxikille 40 år och skulle ha kalas uppe på hembygdsområdet Kullerbacken.Jag fick reda på detta och en kompis och jag bestämde oss för att överraska honom.Klart vi ville det!!

Festdagen infann sig... jag befann mig på mitt jobb, handikappbussen kommer hem,lite försenad.. med en boende precis när telefonen ringer...Det är taxikillen som undrar om bussen varit där för gästerna som skulle slussas till kalaset väntade.Detta samtal kunde inte ha kommit lägligare för mig eftersom det gjorde att chansen att avslöjas minskade när han nu visste att jag jobbade.Vad han inte kunde veta var att en annan arbetskamrat kom in och löste av mig för detta "Spratt".
Vi spökade ut oss och det togs ett kort av oss innan vi gick... Utklädda till Just lillstrumpa och Systeryster ! kostymerna var gjord av jutesäckar , precis som stora raggsockar med garn som hår och ögon & mun.

Vi begav oss upp på kullerbacken ,släpandes på små barnstolar ,genade över kyrkogården i mörkret skrattandes och flamsandes.In stövlade vi ...MITT under dansen.... sen dansade vi och sjöng, stojade och skojade med födelsedagsbarnet... och lämnade tillställningen utan att avslöja oss eller bli avslöjade...

Efteråt pratades det om dessa ovanliga och annorlunda gäster...ALLA undrade och naturligtvis även taxikillen...

Året gick och nästa födelsedag kom & jag gav honom kortet vi knäppt med den skrivna hälsningen bakpå..


GRATTIS på 41 årsdagen.....

Önskar "systeryster" Denise


Ja ni förstår ju själv så överraskad han blev... =) och visst gjorde jag/vi det bra som inte försa oss under denna tid..
Eller att jag inte träffade honom dagarna efter, för jag var så hes efter att ha pratat med den hesa och skrovliga rösten som systeryster har...


Det enda han sa var....HÄMNDEN ÄR LJUV !!

Det finns naturligtvis en fortsättning på denna historia.... men den spar jag till en annan gång ! =)


Tack! Lillstrumpa Lustig för hjälpen...E för tippset... Och L-O !! Visst är det ganska roligt att fylla år ibland ! =)



Gonatt Världen!! Vi ses imorrn! // SysterYster Denise =)



TRASSEL TRASSEL.....


bara vanligt trassel .... Snacka om att man blir sur som ättika. Min eländes dator har TOTALT tackat nej till detta livet , helt utan orsak faktiskt, fattar INTE vad jag gjort den.... tycker jag har varit snäll och beskedlig och hanterat den med omsorg... TJI fick jag ! ;)

Nu är det bara att krypa , kräla sig till ngn som kan låna ut sin när "suget" blir för stort ;P Äsch jag överlever....Den får packas in i bilen & tas med ner till sonen i november så får han fixa....

Bengan fyllde iaf år igår ... och ikväll ska jag ha middag, annars har jag arbetshelg så nog vet jag vad jag ska göra allt....


Så.... har ingen aaaaning om hur ofta jag kan dyka upp här  eller nå´n annanstans .......



Ha det gott !! SOO LOONG!!!! // Denise


DENNA DAG.....


skall jag ta mig i kragen ...baka lite , städa lite , tvätta lite och LYSSNA PÅ LJUDBÖCKER MYCKET !!



Kanske återkommer jag med en resume´

HA EN BRA OCH ROLIG DAG !! // Denise


RSS 2.0