Tragiskt..........

Svårt att sova, tankarna för mig till M och barnen. Så oerhört tragiskt och orättvist livet kan vara...

Mina tankar finns hos er i denna svåra stund..


Varma kramar i massor !


GOD JUL !!!!!!!!!!!!!!!!

God jul ALLA vänner och bekanta......
Kramar i massor !!!!!!!!!!!!!!!  Denise


BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !

Usch! vilken "KASS" dag.....................

En ljusning........

Vi har haft en jobbig tid i vår familj ett tag...de e knepigt hur saker och ting förändras bara. Men rätt vad det är så kan man se en liten strimma hopp och ngt roligt händer som piggar upp en lite.

Jag har precis kommit hem från V-mina där jag skrivit teoriprovet för MC....De gick vägen =)) så nu e jag ett steg närmare ....JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Passa dig M för nu e jag ikapp...frågan e om de blir barmark i V-mina lr Falun först ???!!!!  ;)

Skall snart åka till L-sele och käka god mat...P och Lernia har middag ikväll...de blir SUPER!!!!!!!!!!Ha de gott ALLA !...vänner som fiender ;)


Tårar ...............

Orkar inte just nu.....................Vi har sorg i familjen.....................


Julefrid.....

Trodde jag skulle infinna sig....men inte då : / Igår drog jag till L-sele med P för att kolla skyltfönstren och pynta lite,hade dyrköpt en stjärna till honom för att den skulle passa så himla bra i hans lgh men tror ni den fungera !!!! NÄ inte funka den trots att vi "kuta runt" som galningar för att hitta "rätt" sorts glödlampa...BLÄÄÄÄÄ !!!
Annars var de inge märkvärdigt med "deras" skyltning....De hade satt en stor gran mitt på gågatan som de dansa runt ,men nog hade de planerat dansningen dåligt för på ena sidan hade traktorn skottat upp en stor hög så de kom inte runt hela granen  !!!... knepigt...varför ställde de inte upp granen på torget ???

P och jag tog även adjö av A.... han tog bussen till Umeå för att flyga vidare till Sthlm...Nu får jag inte träffa honom förrän till jul  : / Lite ledsen blir jag allt men samtidigt så blir de nog spännande för honom med hans nya jobb..... De e tur för mig att jag har P kvar...otur för honom kanske ;)

Idag hade jag planerat att starta julbaket....allt började så fint tills...telefonen ringer och jag måste.... JOBBA : /  Typiskt !!  av med förklädet, iväg till stallet för att "fixa" åt Sabbo & Zeb men DÅ fick de för sig att busa  så inte ville de komma in (fast annars så har de så himla brottom) , sprang runt i hagen ,hoppa & studsa...Naturligtvis när man är stressad och inte har tid SUCK !! Nåja in kom de till slut och jag iväg hem,kasta mig i duschen och iväg på jobbet... PUH !

Nu är jag hemma och funderar på om jag skall fortsätta med det avbrutna baket....men de struntar jag i ,fortsätter imorgon istället....

Gonatt världen ! Hmm P glömde nog...dumlekakor på önskelistan.... Vi ses imorrn!!!!!

Kram  till P & A


RSS 2.0