TESTING TESTING...   I egen hög person...för att inte datorn gör som jag vill..  =(

LITE FAMILLIA............

 

Jag får ofta höra att min familj e lite "knasiga" ....Ni som känner oss vet hur vi är men jag tror "de" ljuger på oss ;)  När min skogsmulle skulle "träda in i familjen" så togs det i hand och beklagades ..... din stackare sa de befintliga svågrarna....vi ha de int lätt ska du veta....skynda dig o spring !! ....Vilket gav svar på tal av fruarna ,alltså mina kära systrar.....så illa kan de int vara...ni är ju kvar...Hehe mållösa är vi inte...  Vi är 5 flickor och 2 pojkar.....mamma gav flickorna namn och pappa pojkarna....(lite orättvist)
Sen kan jag inte förstå att alla tycker vi har så besvärligt med namnen....LYSSNA NU !!   
   
Svägerskan Elisabet (alias Viola) ... Lilla storebror ... syster yster Birgitta (alias Anna)                                                                                                                     

  Till vänster storamellan syster Kerstin....& till höger storastora syster Maggan

Sedan har jag en ..stora storebror Tommy & en stora lillasyster Astrid... Sedan jag ..."sladdis"  Denise ( alias Carola )...... De va väl enkelt !!!

Alltså..Stora storasyster..stora storebror...Lilla storebror..stora mellansyster...stora lillasyster och syster yster. Alla dessa alias e ju förståss lite knepigare...sk Yrkesnamn  & familjenamn....ex yrkesnamn Denise och familjenamn Carola....

LÄTT SOM EN PLÄTT !!!

Japp..familjen är stor... 7 barn, 4 svågrar, 2 svägerskor, 17 barnbarn, 22 barnbarnsbarn... osv..osv...

Hmmm .... det börjar nog ta stopp med barnafödandet i släkten för....snart finns inga namn lediga......

Ni som nu tittar in hos mig får gärna lämna en kommentar eller kanske ett förslag på namn att lämna vidare.. ;)

P.S jag e glad ja blev flicka..tycker inte ja passar som en Lars-Gunnar.. D.S


Gonatt världen!! Vi ses imorrn !!  Kram Denise /Carola


VECKAN SOM GÅTT.....Ja jisses vilken vecka....förutom jobb så skulle föreläsning , L-sele besök  och begravning matas in i det nog ansträngda schemat som aldrig verkar ta slut..SUCK ! Tror jag måste börja prioritera mitt liv och mina göromål...När jag för ca 2 år sedan åkte på världens "kanonsmäll " där jag visade samma symtom som en hjärnblödning  , så sa jag att jag skulle lugna ner mig.. men tyvärr har jag fortfarande svårt att riktigt koppla av...blir rastlös och inte funkar minnet något vidare vilket jag tycker är värst. Ibland känner jag mig som i ett vakuum.
Blir lätt trött och orken tryter..... =(

Jag längtar efter mina barn oxå........Andreas kommer den 6 mars men jag vill han ska komma NU.Patrik hoppas jag kommer till helgen,,kanske Lena kommer oxå... =)

För länge sedan...ca 20 år sen sa jag att jag  ALDRIG mer skulle leva ihop med ngn som arbetade borta.. JISSES!! nu e de bara att krypa till korset....Gubben far imorgon .... e de dax att flytta nu då ...näää skämt å sido, ibland har man inget val... träbranschen drabbas även den av lågkonjunkturen så nu drar han till Umeå o dyker upp till helgen. Pratade med sonen P & han sa  : hur ska de gå ???? ska du snacka ihjäl mig på kvällarna blir jag tokig... Taskiga unge  ;) anklaga sin mor för att vara pratkvarn... *fnys*

SÅ nu kommer den seriösa frågan..... Vem passar som jourhavande pratkvarn  åt mig ..tja känner ju ett par stycken om jag tänker efter....qvinnanpå ersvägen kan ju hålla låda minst lika bra som jag....förresten fylde hon år i lördags.

Semla vill jag ha oxå...trodde skogsmullen skulle köpa idag men inte då....

Fy vilket svammel de va idag...dax för koj...skepp ohoj

Gonatt världen .....vi ses ímorrn.... Kram D
MÅNDAG & NY VECKA1:a lediga dagen efter arbetshelg...trodde på sovmorgon men ack va jag bedrog mig......I stallet parkerad klockan 07.30 : /  Tusan ! de måste va något fel på mig, mer än vanligt alltså ; ) Nåja, ut med hästarna & mocka sedan till C för att låna skrivaren...hmm låna....hade aldrig fixat detta utan C : / Tack tack för hjälpen!!!

När "skogsmullen"kom hem  : ) drog vi en sväng till Ström för Dollarcheckning...först ett litet uppehåll hos "drängen" i Hoting för att köpa färgen till bakskärmen till Viragon i garaget...Som vanligt när man varit på Dollar så har men en del grejer med sig hem, TUSAN !! så kul de e!! =)

Sen "bidde" jag latare än latast...tänkte ta en prommis men kan inte förstå vad den där jourhavande tränaren är .... kommer kanske imorrn ??  ; )

Nu har jag kollat runt lite här och där,pratat med P också så nu får det va nog...jag letar upp Bingen och inväntar morgondagen...för varför göra det man ska idag när man kan göra de imorrn ??? hmmm blev de där rätt ...

Älskar er mina bokstäver!!!

Gonatt världen! vi ses imorrn!  Nattizzzzzzz D


DUKTIGT MEN HJÄÄÄÄÄLP !!

Det är nu snart 8 mån sedan jag slutade förpesta mig och min omgivning med cigaretter....Duktigt tycker jag och INGA hjälpmedel användes..  =) Det var tufft men de gick... De var nog en hel del i min omgivning som aldrig trodde att jag skulle klara det...men TJI FICK NI !!!  ; ) 

Nu till problemet.... Vikten!!  Om jag nu klarade att sluta röka,som jag gjort i ca 30 år (förutom uppehållen under graviditeterna )   så borde jag väl klara av att ta mig i kragen och röra  på dököttet :( Men de är f * n så besvärligt.
jag behöver någon som inte bara sparkar igång mig utan sparkar hela tiden ... Suck!! Visserligen har jag varit lite rund ett tag men hoppsan va de öka när jag sluta röka...hmm vitsigt...

Nää jag behöver en jourhavande tränare.....Finns någon ???? hör av er ????


Längtar till torsdag....träffa min super Patrik  ( & Lena förståss =)

Saknar Andesas.....saknar  saknar.....

gonatt världen ! vi ses imorrn !!     Kramar D


ALLA HJÄRTANS DAG !!!!!

Är snart slut....Den har varit mysig =)...jooo tjuvstartade lite igår med att få en jättechokladask av  B som jag "prompt" skulle sätta i mig :/ men så fick jag tillbringa natten med magont...blää. Idag har jag fått blommor...så nu mår jag genast bättre =)

Igår hade jag ett samtal med en kvinna om hennes son.....Kände genast igen hennes känsla...."klumpen" i magen ... ni vet den där klumpen av förtvivlan och smärta ...när man inte vet vem , vad eller hur man skall bära sig åt för att få hjälp till sitt barn.. Vi pratade en stund och jag hoppas innerligt att jag var till ngn hjälp....Jag finns till hands ,dag som natt....ring baraNu dax att hoppa i bingen!!!!

Älskar er min bokstavsfamilj!!

Gonatt världen ! Vi ses imorrn !!

Over and out.............. D

Helgen som varit...........

Jo den har varit både rolig , stressig , tröttsam  och alldeles alldeles Underbar !! ;) Att Patrik och Lena skulle dyka upp här hemma det visste jag  men att Andreas helt otippat skulle komma anade jag inte.....Fantastisk kul för jag längtar efter honom sådär som bara ett mammahjärta kan :/ (tror han längtar efter mig oxå fast han inte vill erkänna det riktigt, eller hur Ante ? ;)

Stressigt har det varit ....fredagen startade med jobb , fixa hästar , laga middag och sedan upp på MB och jobba med Dorotea dansen. Det var jättekul , men synd bara att inte fler än hundratalet hade letat sig ut fast det var ett så pass bra band som Kindbergs....Kom hem vid 2.15 tiden och hoppade ikoj för att leta sig upp vid 7 för att släppa ut hästarna...tala om trött :( 
Mannen och jag drog sedan iväg till "Villis" för att kolla..o handla lite....hemma hade vi en trevlig kväll med ungdomarna , där vi åt gott o kollade på Rosa Pantern  =) isäng för att upp o fixa stalljouren av alla hästar...hem ...skjutsa A till flyget...handla ....laga middag ....skjutsa P & L till bussen... till DC & städa.....sedan hem... fika &  kolla Beck....Äntligen sängen ! 

Vilken Helg!!!

P ringde o berättade att bilen var påbackad...parkerad på parkeringen ,anar av vem ,men  han "blånekar"....tog sin chans eftersom inget ögonvittne finns...  grr

Nää nu e de dax för en prommis innan det är för sent...ha de gott !!

Älskar er mina bokstäver !!!!

Gonatt världen ! vi ses imorrn !! / D

Trööögt !!

Ja fanken va trögt allt är just nu  : /  Va har jag gjort sedan sist ...hmm i lördags så drog gubben och jag iväg en sväng till Umeå. Vi hade inget speciellt ärende utan bara för att göra något annat....efter inhandling av diverse grejor ex mc lyft , gardiner , hushållsgrejor , Bh , bäddmadrasser  m m och naturligtvis så hann vi både ta fika & mat paus gg flera under dagen  = ) Finns inget bättre än godsaker.
Träffade en del bekanta i stan....lustigt nog ..2 fd svägerskor  från 2 olika familjer ( roligt att ses = ) )
..så drog vi vidare till L-sele för att hälsa på P & L en sväng innan vi åkte hem. Där fick vi nybryggt kaffe & hembakt..TACK TACK ,Efter  att "snickarpojken" lagat stolen  ;) så var de dax för  "stora & lilla mannen" att inspektera fyndet på gården (en bil), eftersom vi inte var så på hugget att varken kolla bil elller frysa (de var ca 26 gr kallt) så tillbringade jag & L tiden i en varm & go "Pegga" Färden mot Dorro startades, förståss efter diverse kramar som hör saker som  mammor & svärmödrar gör ; )  Väl hemma så avslutades kvällen / natten med nyinköpt ostbricka....snacka om avslutning!

Sen har nog veckan rullat på som vanligt...städ, tvätt, handling, ridlektioner, mockning  osv.... Har även satt upp annons om min kära kära Måsis.... :( Usch va besvärligt det är när man måste göra sig av med ett djur, jag kommer att sakna honom oerhört men jag har tyvärr inget val.

Har letat igenom en del kläder  för P & L kommer i helgen och nu har jag äntligen !! insett att jag blir inte mindre än såhär.. = / ..så nu skänker jag L kläderna ,om hon vill ha dom.

Förresten !! Ni vet väl o m att det är dans på MB på fredag...Kindbergs....Vi ses då ; )


Dax för bingen !!

Gonatt min bokstavsfamilj....  Go natt världen!


RSS 2.0