SOLEN SKINER.................Och jag med den......
Denna fantastiska dag skall jag tillbringa på jobbet, ganska skönt att vara tillbaka i rutin igen....

Pratade med L-E igår så nu känns allt bra igen...Han är en fantastisk livsåskådare där sunt förnuft och vänlighet råder.Man får ett inre lugn i hans närhet .Jag kan inte med ord beskriva hur imponerad jag är över denna människa och hans sätt att "arbeta" med elever/kunder. Jag behöver den mannen i mitt liv , så enkelt är det !

Nu väntar arbetsdagen och sedan skall Bengan och jag umgås och försöka ta igen de förlorade dagarna medans jag varit i Falun...Tur jag har Bengan som stöttar mig i vått och torrt.....varm i hjärtat blir jag !!


Ha en bra dag ALLA kända som okända !!!

Solkramar // Denise
HEMMA IGEN.............Men tyvärr utan mc kort Jag har nog ALDRIG varit så besviken som jag är nu. Omständigheterna kring min "kuggning" ids jag inte ta upp här ,det blir så långrandigt ,men det känns iaf skönt att ha ngn som Lars-Erik vid "min sida". Han är nog en av de mest sympatiska och trevligaste människor jag träffat. Han lyckas ALLTID plocka fram det där lilla extra ur en , ger rak & ärlig kritik , "rosar" i massor och har ett engagemang som är helt enormt. Varje elev är för honom unik , en fin egenskap.
Jag tog iaf adjö av "gänget" och satte mig i bilen och åkte hem.....besviken på uppkörningsmannen , mig själv för att chansen gick mig förbi & för L-E ´s skull

Imorgon får jag fundera på hur jag går vidare med detta....L-E ville jag skulle ringa, han var nog lika besviken som jag....För inte "sjutton" ska väl en gubbe från vägverket få sätta stopp för drömmen....

Klarar jag detta ???    ringer mentor Walle imorrn....

Det är nog tur att jag är den jag är........envis rackare....


Sänder ett STORT GRATTIS till Thea   Kör nu FÖRSIKTIGT !!! Tack L-E för "värmen",du är GULD värd !!Gonatt världen!!  Vi ses imorrn!!  // kramar DeniseDAGEN SLUUUT..............


är nu på plats i vackra Falun =) Kom hit igår ...Gick ner på mc skolan och träffade Lars-Erik (som vanligt iförd hjälmluva) Efter mötet så handlade jag, fixa käk,gick på promenad och dusch & sängen...

Vaknade imorse efter en orolig natt....vaknade stup i kvarten =( gick ner för att köra vid 9. Blir ALLTID så nervös innan jag kommit igång,men allt gick över förväntan. =) Bestämde mig för att "åka med" på lektionen efter.Det är så nyttigt att vara med och se andra köra....
Vid 12 gick jag hem till min cell...duscha ,lunch & sov till 15......iväg på körning vid 16, cellen igen vid 18.15 , ombyte för prommis i en timme , dusch för 3:de gången idag , middag.....


Nu inlåsning............ Gonatt!!!


SEE YAAA..........


Nu är det inte lätt inte.... hinner inte med er, sova ,jobba , stallet och.......

Det ända som tar upp min fritid.......vill ju SÅÅÅÅ gärna ha kortet...


Åker iaf ner till Falun ett par dagar och kör med "Walle"...det blir skoj ! ska först åka ner en snabbis & kolla in Antes lya i Upplands-Väsby.

Skall försöka rapportera vad jag ser & gör under veckan...
gubben lämnar jag hemma...


Ha en trevlig vecka !!!!!!!!! Kram// DeniseGODMORGON VÄRLDEN..............

Idag ska jag och P göra klart "projektet" Patriks favoriter....det är lite olika recept han valt ut och format till en sorts "bok" eller receptkortsamling...jaja vet inte vad han kallar det.

På torsdagseftermiddagen var jag i L-sele på Patriks 3-rätters prov. Möttes av en nervös kock som hade varit igång hela dagen för att allt skulle klaffa....sedan att han inte hade valt ngr "säkra" rätter utan verkligen utmanat sig själv gjorde inte saken bättre.Tycker nog ändå att han trots ngr missar gjorde bra ifrån sig.Jag gick iaf mätt och belåten därifrån... & STOLT  BRA GJORT PATRIK !

Studenten närmar sig med stormsteg... den 5 juni är det bal i L-sele .Då skall Cheven få göra sitt sista framträdande säger gubben ( har hört det förr ) men det återstår att se...Vi skall iaf dit & skjutsa Patrik & Lena...spännande värre. När A hade bal jobbade jag o fick inte vara med.SUR va jag !

Nä nu e de dax att dra på... klämma ner sig i .....träningsstassen 

 Förresten !!       Har ni sett vilket "gammfolk" de blivit i Tvåtjärn ???          GRATTIS GRATTIS !!!!

Ha en JÄTTE bra dag !!!!!!!!!!!!!!!!

                                                            Kram Denise
Ändrade planer.......

    Som ett "skållat troll" rusade jag hemåt efter jobbet ikväll ,för det skulle ju börja en engelsk deckare kl 21. Jag gillar verkligen deckare. Tog genvägen över till sockenvägen när mobilen ringer....äldsta sonen som varit på bio...premiären av Änglar & Demoner..SUCK ! vill oxå se den. Vi började iaf prata & prata & prata & prata och slutade för en KVART SEDAN. Tror ni det blev någon deckare ??? Näää , missade hela tillställningen men det gör inget för jag pratar hellre med sonen. Som ALLA mammor så oroar jag mig ständigt men försöker att inte visa det , saknar de ofta och skulle gäärna "lägga mig i " mer om jag kunde.Det är svårt att vara förälder.... vart går gränsen till  LAGOM ??? Nästa helg skall jag iaf åka ner och hälsa på A i Upplands -väsby....Jag längtar redan.

I morgon åker jag till L-sele för att göra allehanda ärenden,köpa kattmat , piggborste ,pannkakspanna, anslagstavla , rotborste och en kostym...besöka Franklins , AF osv.... Hemma igen på fredag för jobb vid 12..


Go natt världen !! Vi ses imorrn !! Älskar er A & P !!!!!!!!!

Kram // DHÄRLIGA ONSDAG !!!!!!!!!!!Idag känns det bra minsann..  I måndagsmorse när jag var på väg till Träsket (Avaträsk) så träffade jag på hurtiga Lustig på vägen.Där kom hon spatserandes...moderiktigt träningsklädd med stavar & mp3.Kände hur jag "sura" till , nog är det väl tusan att JAG inte skall kunna klämma in lite träning själv. Sagt & gjort ! tisdag morgon halv 6 klev jag upp och tog min "prommis" ,det var lite kallt och grått  men jag hann precis hem innan det kom en regnskur. När jag sedan for på jobbet vid 8 så sken solen...härligt! 

Även idag har "prommisen" avverkats och frukosten med nu ska duschen intas och lite småpyssel innna jobbet.


Igår hade jag lektioner som alltid på tisdagarna därför bjuder jag på lite bilder på "mina barn" därifrån....

 Nathalie och Matilda  Lowa och Nikiel 
  Den trognaste "ryttarinnan" är nog ändå Saga..(den lilla tösen i röd overall som knappt syns)

Tyvärr var Ninni borta vid detta tillfälle så jag har ej några kort på henne ,får fixa det..

Andra gruppen jag har är ett glatt och roligt gäng....                           Johanna , hästen Sigge , hjälpredan Sara

                                        Jennifer , Sofie  , ElinDessa är mitt tisdagsjobb...Det har kommit & gått en del barn genom åren, jag har haft lektioner sedan 1995, 14 år! Jisses! vad tiden går ,uppehåll på 1 termin  när jag opererade mig men annars har jag kört på.

Nog om det.. Avslutar med några av mina nära och kära.....

  Andreas
  Patrik & Lena
  Bengan ......... min gubbe

 
           Sabbo               ,  Lussekatten        &            Måsis


Ha en bra dag !!!!!!!!!!!!          // DeniseRING MOBILEN..........


Nu finns det inte mkt tid till bloggande hos mig.  Som ni kanske läst så har min yngsta son As ( asperger syndrom) vilket innebär att han har/ haft flera olika former av stöd i "skolvärlden". Studenten närmar sig med stormsteg och säcken skall nu"knytas ihop".Jag har nu "flängt runt" för att avsluta kontakter.... och inte nog med det.....NU skall jag "flänga runt" för att knyta NYA. Varför skall det vara så "bökigt" allting?? , vi har nu varit inskriven hos Habiliteringen, men nu när han är över 18 år OCH slutar skolan så är det dax för Vuxen råd & stöd.Smidigheten hos myndigheter är inte så stor , hade avslutande träff med Hab i torsdags och första träff med råd & stöd denna fredag...SUCK ! Varför inte samordna träffarna i ett sorts "överlämnande" !!?? Jag har fått MÄNGDER av blanketter som skall fyllas i.Visserligen är jag en "pappermänniska" men någon måtta får det vara...en del har jag ALDRIG sett förrut....

SÅ detta är planeringen för denna vecka.........

Idag måndag är jag "ledig" men då skall jag till Avaträsk på stallet & prata med "gubbarna" om deras arbete.Sedan hem för att förbereda middag , skjutsa svärmor till Åsele (koskela) OCH hoppas på lite Mc körning innan Bengan måste isäng.

Tisdag...Jobba 8-17 och sedan iväg till ridklubben för lektioner ...hemma ca 21

Onsdag... hoppas på morgon"prommis" telefonmöte med läkaren och sedan jobb 12-21

Torsdag..Lyckseledag.Skall köpas kostym osv och P har sin 3 rättersmiddag kl 14.30.Ligger över hos P&L

Fredag..möte Råd & Stöd kl 09 sedan med RAKETFART hem för jobb klockan 12-21.....

Hmmm finns inget utrymme för omplanering....

Så...Vill ni ha tag på mig.... RING MOBILEN...

Ha det !! // kram DNU ÄR DET...........


Vår , soligt , varmt & vindstilla.........


                                                                 ....och jag är......................
 SUPERGLAD.................................. =)

DET ÄR ................vår , soligt , varmt , vindstilla..............

                                                     ..................................ÄNDÅ är jag....................


UPPGIVEN  , BESVIKEN OCH ARG..........................
                                                                                 OVER AND OUT...................................

                                       

RSS 2.0