NORMALT ??????????????

Japp så var denna helg över :( men som tur är så är jag ledig imorrn med :)  I torsdags så började jag att jobba...skönt ! men tyvärr så fick jag ner på sjukan och byta pc för värken & febern kom tillbaka ,men jag vägrar att va hemma ngt mer...vill inte vill inte vill inte..jobbade fredagen oxå och har nu varit ledig lör & sön.

Sonen hemma från L-sele, skönt tycker jag....nu när han inte har mått så himla bra ett tag,så nu får jag "pyssla" om honom.Vi har varit ute och övningskört en del och lagat god mat tillsammans.
Jag älskar verkligen den "ungen" över allt annat. Tyvärr så blir saker "lite fel" för honom fast den ursprungliga tanken inte var tänkt så....sen hjälper det tyvärr inte att be om ursäkt för "oftast "så får han "äta" upp det i evighet. Själv har han mkt lätt att förlåta andra och hela tiden ta andra i försvar....vilket är en bra egenskap men oj vad ofta han blir besviken ist. Sonen har AS (asbergers syndrom) vilket är ett "osynligt" handikapp som gör att han ofta blir "missförstådd" och ibland gör lite "tokiga" grejor.
Han har ALDRIG misströstat över att ha AS förutom EN gång, då sa han att det hade varit bättre om han suttit i rullstol,för INGEN hade krävt att han skulle gå på sina ben men bara för att jag har AS som INTE syns,så kräver ALLA att jag ska "funka" som dem.  :/  Snacka om klok!!!!!!!!! som ni förstår så sitter inte AS i intelligensen , För visst vet ni väl att många stora män & uppfinnare hade AS som ex Einstein & Mozart. De med As anses som "udda" för att de inte är så himla sociala ,men jag undrar om det inte är vi (som anses) "normala" som är "ytliga"...för varför är det så "viktigt" för oss att vara som alla andra????????? Och VEM har bestämt att det är vi som är "normala" & inte  de med AS eller andra handikapp??????? Och VAD & VILKA begrepp är "normalt"????? ????? ALLA ÄR VI VÄL MEDMÄNNISKOR !!!!!!!!  ALLA FÖDS & DÖR ... ELLER?????????

Jaja , tål att tänkas på eller hur???  Jag skulle aldrig vilja att sonen var "normal" för han har en HEL bunt med "egenskaper" som jag önskar att jag & många fler skulle behöva.

Nää nu e de dax att avsluta för idag men ni får gärna skriva ett par rader om era funderingar om vad som är normalt och inte....eller skriv ändå vet ja!!!!!!!!!! =)

Gonatt världen !! vi ses imorrn !!!!!!!!


Pest & Pina

Ja de var ett tag sen sist....Tyvärr så "bidde" det så ..utan förvarning så fick jag 40 graders feber i 9 dygn utan ngr andra symtom.  :/ efter de så fick jag en ofantlig värk i mina leder och fick svårt att gå...virus trodde de så bara att stå ut. 2 veckor senare dök febern upp igen och H-vete va dålig jag blev....Provtagningar och PC kur i "slang och spruta.....och vips så gick de åt rätt håll. =) Nu visade det sig att No virus....bacilusk iform av HARPEST !!!! Ja nog sjutton ska man va "unik" på fler än ett sätt ...SUCK !! men skönt & veta vad det är iaf. Nu e de bara att se framåt....sakta men säkert =)

Lite roligt fick jag iaf mellan mina "febertoppar", jag drog till Falun för jag hade ju en "träff" där ....Lars-erik W . Nja ska sanningen fram så var bäste B med ,jag var helt enkelt dit för att påbörja mitt Mc kort.Det var de roligaste jag gjort..snacka om engagerad körlärare.....rekomenderas mkt varmt. Nu är jag igång med teorin och ska försöka skriva innan jul så e det sen bara att invänta våren....Längtar redan :/

Inan jag avslutar  för denna gång så måste jag få berätta att jag har
VÄRLDENS BÄSTA ARBETSKOMPISAR !!!!!!
De är så bussiga och gulliga och "skäller" på mig och säger att de inte vill se mig på jobbet.. ;) Men nu e friden slut brudar för imorrn kommer jag :) LÄNGTAR EFTER ER !!!!!!!!!

Längtar ja...kommer att sakna min A när han flyttar till sthlm (men gla för din skull e jag) Fanken va stolt jag e över dig men lite sur över att du tjänar mer än jag ;)
Som tur e så blir P kvar...visserligen i L-sele men får ju träffa honom nästan varje helg..(han får A`s del oxå så länge)  =) De kommer han gilla ....NOT ;)

Nää nu dax att säga Adjö !!!!


RSS 2.0